Muzica pentru suflet

De o vreme am fost foarte ocupat si nu am avut timpul necesar ca sa postez articole pe www.lautari.ro. Totusi acum cand e timpul sarbatorilor si ne pregatim de petrecere am ales cateva melodii ce v-ar incanta sufletul.

Sarbatori Fericite!

Ionel Tudorache – La Chilia-n port – o melodie pe care o pot asculta la nesfarsit si care a fost ceruta de cititorii de pe lautari.ro.

Ionel Tudorache – La Chilia-n port

Constantin Eftimiu – Sapte vai si-o vale adanca
Constantin Eftimiu – Sapte vai si-o vale adanca

Fanica Visan – Da-mi boierule nevasta

Fanica Visan – Da-mi boierule nevasta

Lica Militaru – Trenule, masina mica

Lica Militaru – Trenule, masina mica

Sarbatori Fericite! Sa aveti parte de un An Nou plin de bucurii si de realizari. Va multumim ca sunteti alaturi de noi.

10 thoughts on “Muzica pentru suflet”

 1. ma bucur din suflet ca v-am descoperit.ceea ce am gasit la voi e ceea ce toti oamenii au nevoie numai ca foarte multi nu sant constienti de acest lucru.din toata inima va multumesc si sper sa putem pastra legatura.UN AN NOU FERICIT SI TOT CE VA DORITI MAI BUN PE LUME!!!

 2. Aceasta muzica este un balizam pe sufletul tuturor rominilor,
  Rominia a avut , are si va avea multe talente , este si va fi o tara bogata spiritual ,intelectual si economic.
  La multi multi ani ,

 3. Daca poate cineva sa ma “ajute” cu –COGIN– al lui Dolanescu! Va rog din suflet. Apropo-La Chilia-n port–BELEA ,dealtfel ascultati si Cogin-super!!

 4. e foarte bine ca mai exista astfel de situri de unde sa mai putem si noi invata, astia tineri ,ma refer la mine evident si cine mai intra pe situ asta ,
  care este muzica adevarata a Romaniei.
  “mandru ca sunt roman”

 5. desi in Romania tinerii nu prea asculta muzica populara eu cred ca in timp asta se va schimba. cei care inteleg in adevaratul sens al cuvantului ce inseamna muzica de calitate iubesc muzica noastra populara si apreciaza interpretii din orice zona a tarii.

 6. sunteti tariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de tot frate,m-ia murit e 29 dec.un frate avea 23 de ani bagati si de fratie va rog,multa bafta sunteti cei mai tariiiiiiiiiiiiiiiiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *