Acest website nu dauneaza computerului dumneavoastra

In urma cu ceva timp site-ul www.lautari.ro a fost infectat cu programe daunatoare. Niste “binefacatori” au vrut sa profite vizitatorii Lautari.ro si au instalat un <iframe> fara cunostiinta administratorului. Din cauza lor, siteul a avut de suferit, a pierdut imagine, credibilitate si trafic. Problemele au fost remediate, dar rau provocat inca umbreste evolutia Lautari.ro. Acest lucru se intampla din cauza programelor automatizate care au adaugat un mesaj in motorul de cautare Google – “Acest site poate dauna computerului dumneavoastra.” Pe cat de repede s-au grabit sa puna acest mesaj, pe atat de greu va fi inlaturat din cauza politicilor birocratice de securitate.

Ca administrator al acestui site va pot confirma pe proprie raspundere ca in acest moment NU exista instalate programe daunatoare. Pagina Lautari.ro NU dauneaza computerului dumneavoastra.

Edit: Se pare ca inca nu am scapat de aceste atacuri. Chiar azi am scos inca 3 scripturi instalate ilegal pe www.lautari.ro. Vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au contactat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *