Revelion cu Ionel Tudorache

Cred ca nu mai are rost sa fac prezentari pentru maestrul Ionel Tudorache, dar celor care inca nu stiu le recomand sa asculte “La Chilia-n port“.

Am aflat de curand ca marele lautar Ionel Tudorache este disponibil in noaptea dintre ani. Cu alte cuvinte, daca organizati vreo petrecere, maestrul v-ar putea incanta oaspetii. Cred ca ar fi senzational un revelion cu Ionel Tudorache si cu muzica de petrecere. Eu voi fi in Maramures, unde sper sa ascult niste muzica autentica. Voi?

Daca va intereseaza sa il contactati va rog sa lasati un mesaj la acest articol. La multi ani!

18 thoughts on “Revelion cu Ionel Tudorache”

 1. Buna seara, asadar puteti sa facilitati un contact sau discutie cu domnul(maestrul)Tudorache?Daca da, contactati-ma pe mailul de mai sus.Sper ca sunteti om serios si nu intrati in discutii adiacente contactului.Nu avem cale deschisa decat pentru discutii serioase, in alta ordine de idei, aprecierea mea pentru dansul este la cote mari si doresc sa avem o discutie.Multumesc, astept un contact!

 2. …nu ca nu ar merita oricat!…totusi, daca as vrea sa-l am aproape in noaptea dintre ani, cam cat ar costa?Astept o discutie iar dumneavoastra sejur placut in Maramures!

 3. Ok, desi nu sunt adeptul mijlocirilor, pentru ca asta inseamna sigur o inmultire a rotilor din angrenaj, putem avea un dialog simplu!vasile.dinca@yahoo.com Multumesc domnule Edy

 4. O ocazie unica, daca doriti un lautar adevarat si un om extraordinar…
  O petrecere cu Ionel Tudorache e de neuitat…

  Este singurul om pe care l-am auzit cantand singur la acordeon Bolero de Ravel, si acum ca imi amintesc mi se face pielea gaina… se intampla in vara lui 2007 la Constanta spre dimineata dupa o cununie… acordeonul lui Nelu Tudorache e fermecat.

  Multa sanatate si La Multi Ani !

  P.S.: cine a zis “Maestrul” Ionel Tudorache, a zis bine :)

 5. eee, pai daca tot ne ascundem dupa deget si ne dam cu presupusul, fara a sti macar cu cine vorbiti( Vasile), zic ca probabil o sa-l gasiti singuri, ce-i interesati si REZERVATI!
  Eu daca am facut ceva pentru maestrul Tudorache, am facut benevol,din placere si respect ptr el, ptr ca-l apreciez si ptr ca l-am cautat mai bine de un an in romania, pana l-am gasit…
  Mult succes si ne mai auzim..

 6. Va multumesc oricum(buna crestere ma obliga, pentru ca nu prea am pentru ce), va urez succes in ceea ce faceti si sa speram ca ne-om mai auzi atunci cand vom avea dispozitie la dialog.In alta ordine de idei, s-ar putea sa nu-mi trebuiasca chiar un an ca sa gasesc pe cineva si dumneavoastra daca tot voiati sa faceti un bine gratuit, mergeati pana la capat, asa se face!
  La multi ani!

 7. Cum adica nu are nevoie de nicio prezentare? Uite ca eu am 16 ani si vreau sa cunosc despre lautaria adevarata! Adica muzica veche si serioasa! Nu jegurile care se difuzeaza pe la TV si radio in ziua de azi…

 8. Si eu doresc sa organizez un eveniment in luna septembrie 2017, dar mi se pare cumva aceasta metoda, ca cele folosite de ilegalisti, mai ramene sa ne alegem si nume conspirative

 9. Un asemenea mare cantaret de muzica lautareasca sa nu aibe contract cu unul din marile restaurante ? Ce facem cu valorile noastre ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *