Goran Bregovic din nou in Romania

Celebrul Goran Bregovic a concertat din nou in Romania in weekend-ul trecut. Artistul sarb a venit in Romania pentru a 4-a oara. Se pare ca ii place sa concerteze pentru romani, dupa cum spune el insusi: „România este unul dintre locurile unde muzica mea este primită foarte bine, este un loc pe care il pot numi acasă”. Concertele au avut loc la vineri si sambata la Palatul Copiilor, iar duminica la Sala Palatului si sau bucurat de un real succes. Artistul a fost acompaniat de orchestra pentru nunti si inmormantari.

Goran BregovicMuzica lui Goran Bregovic a devenit cunoscuta romanilor in perioada razboiului din fosta Yugoslavie. Sound-ul este apropiat de muzica lautareasca traditionala din tara noastra. De aceea a prins foarte bine la publicul roman, si a creat un val de simpatie pentru vecinii nostri din Balcani.

Sunt bine cunoscute romanilor si melodiile lui Bregovic de pe coloana sonoara a filmelor Black cat, white cat (Pisica neagra, pisica alba) sau Arizona Dream. Dintre marile succese ale lui Goran Bregovic trebuie sa reamintesc: Kalashnikov, Ederlezi sau Mesecina. El ramane un mare artist si un nume greu in muzica internationala. Iti multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *