Muzica lautareasca – Romica Puceanu

Romica Puceanu

La sugestia unui user de pe Blogoree.ro, va ofer un link de unde puteti descarca muzica lautareasca. Mai exact, pe acest website se afla o mare parte din discografia marei artiste Romica Puceanu. De asemenea gasiti melodii ale Fratilor Gore, Florea Cioaca sau melodii din zona Banatului si Bihorului.

6 thoughts on “Muzica lautareasca – Romica Puceanu”

 1. Prea frumos site-ul. Mai ales pt noi cei plekati departe de casa, ne dam mai bine seama ce inseamna asa ceva .MSMSMS:*:*

 2. Problema stiti care este? Ca cei mai multi confunda Muzica Lautareasca cu Manelele…Adica ii arunca pe acesti mari artisti in aceeasi oala cu SAlam si Copilul de Aur. Pacat de prostia lor.Inseamna ca nu le a cantat la masa un lautar adevarat si nu stiu cum este. Numai bine si faceti o treaba excelenta!!

 3. Sunt presedinta unei asociatii numita AIPE- asociatia imigrantilor din tarile de est.
  Am descoperit necesitatea de a prezenta spaniolilor cate ceva din folclorul romanesc, obiceiuri romanesti , costume . Sunt geograf de formatie, cu cateva cunostinte despre etnografie , cunostinte din timpul facultatii, dar putine.
  Noroc ca avem in aceste timpuri sursa fantastica INTERNET .
  M-a ajutat de multe ori sa- mi complectez ori sa redescopar din vechile npoastre traditii si mai ales sa le impartasesc si altora ( spaniolilor )
  M-ar interesa sa stiu mai multe despre muzica lautareasca .Fac parte dintre cei care a luat pozitie impotriva ” manelistilor”si efectiv am uitat ( am si eu o etate desi inca sunt activa)muzica lautareasca .
  Si totusi , CE ESTE MANELE?Cum a aparut si cum de are atata succes?
  Daca atatea romani sunt iubitori de manele oare am eu dreptul sa ma opun organizarii unui concert pentru manelisti ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *