OMFO – Our Man From Odessa

In principiu, numele de mai sus nu va spune nimic. Cine o mai fi si omul asta din Odessa?!OMFO sau German Popov este un ucrainean pe care l-am descoperit pe sountrack-ul filmului Borat. Printre melodiile care se afla pe coloana sonora a filmului Borat sunt si doua ale OMFO. Dupa sound parca ar fi romanesti, sau cel putin din zona noastra.

Asa ca m-am interesat si am descoperit ca ele fac parte din albumul “Trans Balkan Express”. Cele doua melodii sunt inspirate din muzica laureasca romaneasca. Este vorba de “Magic mamaliga” si “Money boney”. Sunt sigur ca o sa va placa.

OMFO – Magic mamaliga

YouTube Preview Image

OMFO – Money Boney

YouTube Preview Image
Si astfel am descoperit ca sunt lautari si mai la vale de tara noastra. Sunt curios cum sunt si celelalte cantece de pe albumul OMFO. Daca ati ascultat asa ceva, va rog sa ma contactati. Sunt interesat si de alte pareri.

Site-ul OMFO aici.

8 thoughts on “OMFO – Our Man From Odessa”

  1. Foarte frumos as putea spune. Am cele doua melodii din coloana sonora a filmului Borat si acum caut cu disperare pe internet cele doua albume “We are the shephards” si “Trans Balkan Express”.
    Mai multe informatii pe http://www.omfo.net/

  2. Mejday, multumim! O.M.F.O. suna chiar bine. Se vede clar si pe album ca sunt teme ornamentale romanesti. Money boney e dumnezeiasca, te scoate din orice stare aiurea, te aduce la viata.
    Inca o data, multumim!!!

  3. inseamna ca nu ati ascultat Munteanul 2000 de la OMFO :)) aia te ridica de pe podea pe tavan :)) am ambele albume ! se gasesc pe net dar trebuie cautat mai bine rapidshare…sau pe http://www.blip.tv dati search “legenda fatala” e un film romanesc comedie-horror are pe soundtrack cateva din piesele lui OMFO

  4. Salut! Multumim pentru informatie. Daca ai astfel de linkuri te rog sa le postezi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *