Concert Tudor Gheorghe

“Calvarul unei inime pribege”-un nou concert al marelui artist in Bucuresti. Dupa succesul din aceasta vara, Tudor Gheorghe concerteaza din nou in capitala. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului, iar biletele vor costa intre 30-70RON. Pana la data concetului – 3 noiembrie ora 19:00 se pot cumpara bilete de la Sala Palatului, Teatrul National, Music Box, Magazinul Muzica, World of Music, Magazinul Victoria.

Concertul va consta in interpretarea unor piese din perioada interbelica a Bucurestiului. “Ma obseda dorul nebun din refrenele prea nedrept uitate, rafinamentul, simplitatea, dulceata acestor cantece care trebuie cunoscute si de publicul de acum. Poemele cantate pe care le propun spre aducere aminte si spre cunoastere au o eleganta spirituala pe care am pierdut-o. Cu ochii inainte spre Europa am uitat ca am fost nu de foarte mult timp europeni. Kitchul care ma inconjoara, nu numai in plan muzical, ma revolta si ma simt dator sa raspund in felul meu. Tinerii care ma onoreza cu prezenta lor la spectacolele mele trebuie sa cunoasca aceasta muzica”, a marturisit Tudor Gheorghe.

Speram ca dupa succesul “Petrecerea cu taraf”, acest spectacol se va ridica la inaltimea asteptarilor. Cu siguranta maestrul va da tot ce e mai bun in stilul caracteristic. Intentionez sa merg la acest spectacol si de aceea ma apuc sa caut bilete. De obicei asemenea concerte se desfasoara cu casa inchisa. Sa auzim de bine!

3 thoughts on “Concert Tudor Gheorghe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *