Astazi in Jurnal: Gabi Lunca

Dupa cum v-ati obisnuit in ultima vreme impreuna cu Jurnalul National se publica si suplimente cu nume din muzica lautareasca. Astazi o gasiti pe Gabi Luna in Jurnal impreuna cu un CD cu muzica de colectie.

Gabi Lunca

Chiar acum merg sa caut un chiosc de ziare. Imediat ce voi prinde un exemplar o sa va scriu mai multe despre Gabi Lunca.

3 thoughts on “Astazi in Jurnal: Gabi Lunca”

  1. Nu putem sa oferim download de muzica. Daca nu ati reusti sa prindeti un CD cu muzica, va rog sa contactati Jurnalul National, poate va ajuta ei.

  2. Alina Aron, Slobozia, 20 ani
    Felicitari Jurnalului National!
    Este o sansa acordata tinerilor de a cunoaste muzica lautareasca adevarata dar si o incantare pentru cei de varsta a doua si a treia ce rememoreaza epoca cu adecarati artisti.Acum 2 saptamani am dat o mini petrecere cu familia mea pe cd urile din colectia de aur.Gabi Lunca era preferata bunicii mele pe care nu am cunoscut o dar pe care am ascultat o cum canta “Am crescut baieti si fete” pe o banda veche.
    Promovati mai mult colectia…si poate un concert…sau videoteca mai bogata.Noi, cei tineri, nu trebuie sa uitam ce inseamna muzica si artisti adevarati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *