Spectacol Ionel Tudorache

In aceasta seara veti putea participa la un spectacol al marelui lautar Ionel Tudorache. Spectacolul va avea loc in Club Zoom din Constanta.

Din pacate nu pot participa, dar astept niste poze, eventual niste clipuri de la participanti.

Later update

Scuze Edy, abia acum am reusit sa fac upload la pozele pe care mi le-ai trimis. Mai jos sunt cateva poze din seara concertului. Multumim Edy.

10 thoughts on “Spectacol Ionel Tudorache”

  1. Vreau si eu numarul de telefon al domnului Ionel Tudorache! Il caut de mult dar nu am reusit pana acum sa iau contact cu dansul…multumesc

  2. Un mare artist nea Nelu Tudorache,am avut iocazia sa participla 3 petreceri cu el..e ceva unic sa stai langa el sa rupa acordeonul,prietenullui cel mai bun cum zice maestru Tudorache!

  3. ma poate anunta si pe mine cineva daca maiestru este invitat si pe la Galati? multumesc!

  4. aceasta muzica pe care o cinta dm. tudorache no poate cinta ori cine ,ptr.ca sa poti cinte asa de frumos trebue sa pui mult suflet in ceace faci si multa munca in decursul unei vieti.muzica cintata astazi este muzica comerciala ptr.bani nu ptr. a fii ascultata cu placere si dupa ani si ani de zile. muzicanti care cinta din placerea dea cinta si de a transmite o muzica buna sunt din ce in ce mai putini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *