Pentru Lautari

De astazi lansam o noua provocare. Deoarece am vazut ca sunteti foarte multi dintre dumneavoastra interesati de muzica lautareasca, de lautari si de povestile lor, va oferim posibilitatea de a ne trimite informatii prin intermediul unui web post. Oferta este valabila doar pentru utilizatorii autentificati.

Vioara

Ne puteti transmite impresiile dumneavoastra sau experientele traite in compania muzicii lautaresti. Daca ati cunoscut lautari deosebiti noi suntem interesati sa vedem ce aveti de spus. Daca stiti o poveste de la bunicul sau bunica legata de aceeasi tema, vizitatorii nostri ar dori sa o stie. Daca credeti ca detineti informatii utile, va rugam sa ni le impartasiti.

Pentru toti utilizatorii care sunt interesati, va rugam sa ne anuntati prin intermediul unui mesaj. Sa auzim de bine! Va multumim ca ne cititi!

Echipa

3 thoughts on “Pentru Lautari”

  1. cand aveam 11-12 ani tata asculta o melodie lautareasca (realizez astazi) dar ceva de speriat-continuu punea melodia asculta derula inapoi banda si tot asa ..ced ca a tinut-o asa vreo2 zile cotinuu;era o mel la acordeon iar eu ascultam si nu reuseam sa imi imaginez cum de nu se plictiseste;dupa atatea ascultari si reascultari am memorat melodia respectiva si acum ca am inteles cu ce se manaca muzica asta as face la fel(as asculta si eu non-stop) dar nu mai am caseta si nici nu stiu cine canta de aceea va rog sa imi dati cateva nume de mari acordeonisti poate pe dc++ exista acea melodie si o sa o gasesc;va multumesc cu anticipatie.pt comunicari ulterioare mar_slk @yahoo.com

  2. @soby, daca doresti sa participi activ la blogul Lautari.ro te rog sa iti exprimi parerea printr-un nou mesaj.

    Pentru a putea participa ca editor este necesar sa iti creezi un cont de utilizator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *