Mihai Margineanu – muzica si constructii

Nu sunt multi cei care stiu ca Mihai Margineanu a inceput cariera ca si cantaret in urma cu doar un an de zile. El este in prezent directorul companiei de constructii Millenium Construct care se axeaza pe montarea de rost de dilatatie si pardoseli PVC. A inceput lucrand pentru George Copos la hoteluri acestuia din Eforie. Ajunge astazi la o cifra de afaceri de aproape 1 milion de euro.

Mihai MargineanuRevenim insa la ceea ce ne intereseaza mai mult. Muzica lui Margineanu. Stie sa cante la chitara de mai mult timp si o facea numai intre prieteni iar la un “fericit Revelion” dupa cum insusi Margineanu spune, a prins chitara de un capat si timp de 5 ore nu s-a mai oprit. Era prezent si Nicki Constantinescu, impresar la Music Management care il invita in studio sa scoata un disc. A inceput sa cante din toamna anului trecut (2005).

Nu canta foarte des, ci cand nu sunt lucrari pe santier, dar de fiecare data o face cu un mult succes. Dovada sta si albumul pe care Mihai Margineanu l-a scos: Gore din Chitila. Hituri precum Ma iubeste femeile, Jeana sau Ce mult te-am iubit Paraschivo fac din discul lui Margineanu unul dintre cele mai bune pentru un pahar. Nu este muzica tiganeasca, nici chiar lautareasca, dar este ceva aparte, intre ele, care cucereste si veseleste.

Mi se pare interesanta o poveste legata de o nunta pe care insusi Margineanu o povesteste

Eu nu cant neaparat pentru bani. Cu toate acestea nu refuz cantari. La un moment dat, m-a sunat primarul din Marasesti sa ma cheme la nunta fiului sau. Mi-a spus ca baiatul sau e tampit dupa mine si ca daca nu vin stric nunta inainte de a incepe. Initial am refuzat, dupa care a sunat si soacra si a spus ca nu vine la nunta daca nu ma duc sa cant. In cele din urma m-am dus, daca tot am vazut ca oamenii insista si m-am simtit foarte bine. Am plecat printre ultimii de la nunta

7 thoughts on “Mihai Margineanu – muzica si constructii”

  1. Desi am 13 ani mie imi place muzica lu` MARGINEANU in exces . As vrea sa stiu unde s`a nascut Margineanu si daca stiti sa`mi lasati un mesaj la adrisa : adria3n@yahoo.com Am fost la concert cu el in centrul Sucevei dar mi-a parut rau ca a cantat cenzurat . Succes Mihai MARGINEANU .

  2. Imi place la nebunie muzica lui dar nu reusesc sa downloadez albumul acela nou si ingerii pot canta sau asa ceva ca mor de nervi e cea mai super muzica:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *